Welkom op onze camping in de Auvergne

In het centrum van het natuurlijke vulkaanpark in Auvergne, aan de voet van het Sancymassief, vindt u de campings Les Fougères en Le Domaine du Marais, ideaal gelegen tussen Murol en het Lac Chambon. De twee campings bieden u een hartelijk ontvangst, kwaliteit, comfort, ontspanning en rust.

Op 500 m. van het strand van het Lac Chambon en op 500 m. van de burcht van Murol, te bereiken via bospaden. Verwarmde zwembaden van mei tot september. Snackbar-pizzeria en groente- en fruitkraampje in juli en augustus tussen onze 2 campings in. Broodvoorraad, ontbijt optioneel, gratis verhuur van barbecue (per dag), gratis wifi, wasserette, televisiezaal, spelletjeszaal, speelweides etc.

Ontdek de prachtige verrassende flora en fauna van een erfgoed dat de jaren goed heeft doorstaan. Er is dagelijks een activiteitenaanbod in juli en augustus. Om u zoveel mogelijk verschillende facetten van onze regio te laten zien, bieden we u gratis tochten aan gedurende uw gehele verblijf. Op sommige ochtenden zijn er activiteiten speciaal voor kinderen.

 
Interactieve plattegrond van de camping
Mededelingen
Fotoalbum
Virtueel bezoek
 
Famille Plus La clef verte Rando Accueil
Téléchargements
Axelliance annuleringsverzekering (PDF)
Foto Brochure (PDF)
Algemene verkoopsvoorwaarden (PDF)
Plan camping Fougères (PDF)
Verhuurplannen van Fougères (PDF)
Tarifs 2019 (PDF)