Welkom op onze camping in de Auvergne

Camping vakantie in de Auvergne in de Puy-de-Dôme

In het centrum van het natuurlijke vulkaanpark in Auvergne, aan de voet van het Sancy massief, vindt u de campings Les Fougères en Le Domaine du Marais, ideaal gelegen tussen Murol en het Lac Chambon. De twee campings bieden u een hartelijk ontvangst, kwaliteit, comfort, ontspanning en rust.

De camping Les Fougères is een perceel van 2 Ha met 64 kampeerplaatsen, waaronder 39 verhuurhuisjes
Openingsdatum: 29.04.23 AU 25/09/2023

Familie vakantie tussen strand, dorp en zwembaden.

Welkom bij Camping Les Fougères, gelegen in het hart van het natuurpark van de Auvergne Vulkanen, een UNESCO World Heritage Site sinds 2 juli 2018, is de eerste natuurlijke site geregistreerd in Frankrijk! Vanaf de camping kunt u de vele wonderen ontdekken die de natuur te bieden heeft: Meren, bergen, watervallen, vulkanen. Te voet of per fiets of iets ongebruikelijker: een heteluchtballon of paragliding; op ezel of paard. Er zal voor elk wat wils zijn in Auvergne.

Ideaal gelegen op 300 M. van het strand van het meer van Chambon en 500 M. van het dorp Murol te bereiken via de bospaden, zo kunt u uw auto op de camping laten staan om een gemakkelijk toegang te hebben tot de verschillende sites (Kasteel van Murol) of familie wandelingen (tour van het meer Chambon, Dent du Marais, Tartaret, Plateau de Montaleix,...)

Voor het comfort van allen bieden wij een overdekt zwembad op de camping Les Fougères open vanaf half april voor onze gasten van de camping Le Domaine du Marais! Binnen- of onoverdekt zwembad met toegang tot onze 2 campings is er voor ieder wat wils!

Ontspanning

Kom en geniet van een moment van rust en ontspanning in onze jacuzzi en sauna! Wilt u een geweldig moment van rust en sereniteit? Privatiseer de spa voor 1uur van totale rust.

Wij hebben een Snackbar/pizzeria en een groente- en fruitkraampje in juli en augustus tussen onze 2 campings in. Broodverkoop, ontbijt optioneel, gratis verhuur van barbecue (per dag), gratis wifi, wasserette, televisiezaal, spelletjeszaal, speelweides etc.

Natuur vakantie in de Auvergne

Ontdek de meest verrassende flora en fauna van een erfgoed dat door de eeuwen heen is gekomen. Verschillende activiteiten worden dagelijks aangeboden in juli en augustus om u zo veel mogelijk verschillende facetten van onze prachtige regio te laten zien daarbij bieden wij wandelingen aan en sommige ochtenden zijn er activiteiten speciaal voor kinderen.

Actualités
bloc-note
Overdekt en verwamt zwembad

Geniet tot 24/09 van het overdekte en verwarmde zwembad

Boek in volledige serenteit

U wilt uw verblijf in een van onze 2 campings boeken, maar u maakt zich zorgen over de evolutie van de epidemie.

COVID-19 maatregelen

Hoe past u uw verblijf aan bij CONCEPT LOISIRS SERVICES Camping Les Fougères?

 
 
Plan interactif du camping
Avis
Album photo
Visite virtuelle
 
 
Famille Plus La clef verte Rando Accueil
Téléchargements
Assurance annulation (PDF)
Brochure Photos (PDF)
Conditions générales de vente (PDF)
Plan camping Fougères (PDF)
Plans locations Fougères (PDF)
Tarifs (PDF)