Publié le : 19/05/2020

Wijzigingen van verblijven, verzekeringen en garanties

Met het oog op de uitzonderlijke gezondheidssituatie in Frankrijk en de rest van de wereld, Concept Loisirs Services is toegewijd om u een serene en veilige verblijf in Auvergne te garanderen. Wij nemen de situatie zeer serieus en houden deze webpagina up-to-date om u op de hoogte te houden van eventuele speciale maatregelen en regelingen.

Gezien de evolutie van de verspreiding van de epidemie en de quarantaine maatregelen, zullen de openingsdata van onze campings afhankelijk zijn van de situatie moeten en hoe het evolueert. Wij zullen u op de hoogte houden op deze webpagina en/of indien nodig per e-mail. Na de presidentiële toespraak van 15/04/2020 in Frankrijk zal de camping Les Fougères haar deuren niet openen op 11/05/2020.
Velen van jullie stellen ons vragen over je volgende vakantie bij ons. Weet dat we alles doen wat we kunnen om op uw verzoeken te reageren en ons werk dagelijks aan te passen. In antwoord op deze stroom van verzoeken hebben we een nieuwe werkorganisatie opgezet die zich richt op gepersonaliseerde mailings.

Vragen en antwoorden

· wat zijn de mogelijkheden om mijn boeking te wijzigen/annuleren?


Annuleringen van het verblijf zijn onderworpen aan de algemene verkoopvoorwaarden van Concept Loisirs Services en de Annuleringsverzekering aangeboden door onze vestigingen door Axelliance.


Bij uitzondering, in dit ongekend context, kunt u het uitstel van verblijf ZONDER TOEPASSING VAN DE WIJZIGINGSKOSTEN, voor elk verblijf dat plaatsvindt tijdens de periode Covid-19. Ook, in geval dat u uitsteldatum nog niet is vastgesteld, zal een tegoed bon krijgen van het bedrag van uw aanbetaling, te gebruiken voor een volgend verblijf in een van onze twee campings, bruikbaar tot oktober 2021 (tijdens onze openingsperiode).


Als u vragen heeft over uw boeking, kunt u ons bellen op +33 4 73 88 67 08 of +33 4 73 88 85 85.

· ik heb een vakantie project voor 2020 bij Concept Loisirs Services in Murol?

Als er actie zou worden ondernomen in de strijd tegen de Covid-19-epidemie die de camping zou leiden om haar deuren te sluiten, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en krijgt een voucher ter waarde van het bedrag dat u tot op heden voor uw verblijf hebt betaald, geldig tot oktober 2021 (tijdens onze openingstijden) voor een toekomstige vakantie.

De komende dagen...
We verwachten de komende dagen een groot aantal telefoongesprekken. Als uw verblijf niet plaatsvindt in de maand april/begin mei, nodigen wij u uit om uw telefoontje uit te stellen om contact met ons op te nemen, zodat we de reizigers kunnen helpen voor wie het verblijf binnenkort is.
Bij voorbaat dank voor uw begrip.
In deze moeilijke tijd wensen wij u om te zorgen voor uzelf en uw dierbaren en hopen binnenkort het plezier te hebben om u te verwelkomen in onze prachtige regio in het Regionaal Park van de Auvergne Vulkanen in het hart van het Sancy massief. Wat zou er na deze periode meer aangenaam zijn dan een verblijf in de bergen tussen Murol en het lac Chambon met een goede wandeling op een van de vulkanen met daarna een regional aardappel/kaas gerecht : la Truffade?!

Retour