Gastronomie

De Auvergne staat benkend om zijn vulkanen, prachtige natuur en landschappen maar staat ook bekend om een echte kaasplankt zijn ... Liefhebbers van kaas, vleeswaren en andere lekkernij ... Welkom !

U kunt vele boerderijen bezoeken rond onze campings die u aanbieden om te zien hoe de koeien gemolken worden en de fabricage van Saint Nectaire en andere kazen. U kunt makelijk kaas vinden, maar ook boter , worst , taarten , yoghurt ...

Auvergne staat ook bekend om zijn goede keuken , zoals Truffade, La potée Auvergnate, pounti of Aligot ! U kunt genieten van de vele gerechten in de nabijgelegen restaurants en we bieden, in juli en augustus, wekelijks een Truffade avond aan in de snackbar!

Plaats aan het zoete... verschillende honing sorten worden geoogst in onze bergen, u kunt de Mielleries bezoeken en de productie van honing snoepjes bjwonen en proeven... Ontdek wat het leven in een beienkorf is.

We hebben ook het geluk om nog een aantal Confiturières (jam producenten) in onze regio te hebben ... aarzel niet om hun deur te openen !

Actualités
bloc-note
Overdekt en verwamt zwembad

Geniet tot 24/09 van het overdekte en verwarmde zwembad

Boek in volledige serenteit

U wilt uw verblijf in een van onze 2 campings boeken, maar u maakt zich zorgen over de evolutie van de epidemie.

COVID-19 maatregelen

Hoe past u uw verblijf aan bij CONCEPT LOISIRS SERVICES Camping Les Fougères?

 
 

⚠ Cet affichage utilise des cookies pour vous proposer :
vidéos, boutons de partage, avis, widgets (ex : météo, système de réservation, etc...), remontées de contenus de plateformes sociales, statistiques de fréquentation, etc...
Pour voir toutes ces informations supplémentaires, il est conseillé de modifier votre consentement en les acceptant dans la gestion des cookies.

 
Famille Plus La clef verte Rando Accueil
Téléchargements
Assurance annulation (PDF)
Brochure Photos (PDF)
Conditions générales de vente (PDF)
Plan camping Fougères (PDF)
Plans locations Fougères (PDF)
Tarifs (PDF)